0700 20 780 |
gla

GLA

Отличителен дизайн

Всеки поглед разкрива нови страни на характера.

Любопитството и жаждата за приключения са буквално изписани върху целия GLA. Със своята ефектна радиаторна решетка и броня с променен дизайн, сега той излъчва още повече сила.


Система 4MATIC за задвижване на всички колела

В движение извън обичайните възможности.

Повече сцепления, по-голяма стабилност и дори повече възможности за движение по пътищата и извън тях: Система 4MATIC за задвижване на всички колела е готова за всякакви приключения – и се предлага за много варианти на двигателя.


Интегриране на смартфон

Освобождава ви от грижите и тревогите. И същевременно разполагате с идеално средство за комуникация. Наслаждавате се на уединение и същевременно може да се свържете с всеки. Новият GLA ви позволява да интегрирате идеално вашия смартфон, ако желаете. Може да използвате оптимално и да извеждате на дисплея много функции и приложения.


HANDS-FREE ACCESS

Възможности за много багаж в автомобила. И за още повече.

От шопинг треска до дълги пътувания – новият GLA е готов за всякакви приключения. Освен това може да отваряте багажното отделение с натискане на бутон или дори с рязко движение на крака в определена зона.


Система от камери с обзор 360 градуса

Повишете комфорта с помощта на система от камери с обзор 360 градуса.

Независимо дали паркирате или извършвате маневри – система с четири свързани камери за наблюдение осигуряват реалистично изображение на цялата зона около автомобила. За по-малко тревоги и повече впечатления.


Повече... Ценова листа Test Drive