0700 20 780 |
maybach

Mercedes-Maybach

Ултраексклузивният S-клас

Квинтесенцията на лукса.

Новият Mercedes-Maybach S-клас задава стандарти. Луксозният простор, подбраните най-добри материали и представителният екстериор превръщат този автомобил в това, което е: Квинтесенция на лукса.


Перфектно структурирано изящество

Безпогрешно ексклузивен.

Хромираните вложки и двойните лайстни в предната и задната част придават на Mercedes-Maybach S-клас аура на стилна величественост. Това излъчване на автомобила се подсилва и от емблемата с логото на Maybach върху С-колоната.


Комфорт в задната част на купето

Пълна релаксация.

Разкошни седалки тип “директорско кресло” с опори за краката и регулируеми облегалки позволяват на пътниците отзад да се отпуснат напълно по време на пътуване. Интериорът на автомобила е по-тих от всяка друга серийно произвеждана лимузина и осигурява спокойна атмосфера и условия за пълна концентрация.


Оборудване от най-висока класа

Уникална атмосфера.

Щампованата върху централния подлакътник емблема на Maybach и чашите за шампанско (опция) създават идеална атмосфера за комбиниране на успешната работа с по-приятните неща в живота.


Кожени седалки designo

Най-качествена тапицерия.

Пътуване в лукс: Седалките, тапицирани с ексклузивна полуанилинова кожа designo с елегантен десен тип “диамант” и скъпо изработени кантове тип “Будапеща” (опция), създават стилна атмосфера.


Повече... Ценова листа Test Drive