0700 20 780 |
mitsubishi-outlander-l

OUTLANDER

ОВЛАДЕЙТЕ до майсторство градското шофиране с помощта на новия усъвършенстван OUTLANDER. Пъргавото управление и бързата реакция на автомобила създават условия за пълен контрол по време на шофиране, а благодарение на тихото и комфортно возене, шофирането в градски условия се превръща в удоволствие. Всяко пътуване се превръща в приключение с новия OUTLANDER.


НОВО ДИНАМИЧНО ОФОРМЛЕНИЕ

Ново мощно и динамично външно оформление на SUV-тата на Mitsubishi Motors, което демонстрира несравнимото ниво на съвършенство, здравина и работни характеристики на автомобила. Оформлението на новия OUTLANDER – от дръзкия дизайн на предницата до аткрактивния вид на задната част на автомобила – обещава несравнимо SUV удоволствие от шофирането.


ДИНАМИЧНО ПОВЕДЕНИЕ

OUTLANDER се отличава с всички експлоатационни характеристики, които очаквате от един издръжлив SUV, включително мощно ускорение и динамично поведение на пътя. Независимо къде пътувате, вие ще се наслаждавате на предимствата на SUV от следващо поколение при минимално въздействие върху околната среда, благодарение на повишената горивна ефективност и ниски емисии на CO2.


ДВИГАТЕЛИ

Имате възможност да изберете 2.0-литров MIVEC бензинов двигател или 2.2-литров DI-D дизелов двигател за вашия OUTLANDER. И двата задвижващи агрегата се отличават с впечатляваща комбинация от подобрени храктеристики, мощно ускорение и висока горивна ефективност.


НОВА CVT трансмисия

CVT трансмисията (Continuously Variable Transmission) от ново поколение функционира по-плавно и по-добре при всякакви условия на шофиране и реагира по-бързо при частично ускоряване. По-малките загуби на тяга вследствие на триене допринасят за намаляване на разхода на гориво.


S-AWC (SUPER ALL WHEEL CONTROL)

Тази интегрирана система за контрол осигурява невероятно добро сцепление, голяма стабилност и интуитивно управление в завоите дори и на хлъзгав терен, с помощта на оптималната комбинация на Active Stability Control (ASC) с 4WD и AYC (Active Yaw Control).


AS&G

Auto Stop & Go (AS&G) намалява разхода на гориво и емисиите на CO2 чрез автоматично изключване на двигателя в периодите, когато автомобилът е спрял, например на светофар. Двигателят се стартира автоматично веднага след отпускане на спирачния педал (CVT модел) или натискане на педала на съединителя (MT модел).


ПРИЯТНА ТИШИНА И КАЧЕСТВО

Шофирането на OUTLANDER е удоволствие, за което допринася и динамичното поведение на автомобила в завоите и високото качество на изработката. Освен това возенето е изключително тихо, благодарение на 33 продобрения за намаляване на шума и вибрациите (NVH) от двигателя, пътя и вятъра. Всеки детайл – от плътно затварящите се врати до усъвършенстваните седалки и инструментално табло – повишава удоволствието по време на пътуването.Повече... Ценова листа