0700 20 780 |
gle

GLE

Съвършенство на формата

Органично сливане между купе и SUV.

GLE Coupé впечатлява със своите експресивни пропорции. Специалното излъчване на този модел се дължи на профила, наподобяващ купе, мощното оформление на капака на двигателния отсек, както и отличителните SUV елементи на дизайна.


DYNAMIC SELECT

Желаната динамика на шофиране.

С помощта на контролера DYNAMIC SELECT вие сами избирате стила на поведение на автомобила – от комфортна настройка до подчертано спортни характеристики на трансмисията и амортисьорите.


Пакет AIRMATIC с ADS PLUS

Въздушно окачване за повече динамика при шофиране.

Въздушното окачване AIRMATIC с ADS PLUS, което е с напълно регулируеми характеристики за отделните колела, осигурява във всеки един момент оптимална динамика и комфорт на возене (опция).


GLE 450 AMG 4MATIC Coupé

Безкомпромисно динамичен.

GLE 450 AMG 4MATIC, със своята впечатляваща напречна динамика и пъргавина, изпъква сред останалите автомобили в този клас. По-високата мощност и подчертано спортното окачване затвърждават водещата позиция на този модел.


9G-TRONIC

Динамизъм на ново ниво.

9G-TRONIC впечатлява със своята спортна реакция, мощно ускоряване и плавно превключване на предавките – а освен това допринася в значителна степен и за поддържане на ниски нива на разход на гориво.


Повече... Ценова листа Test Drive