0700 20 780 |
gls

GLS

ADS PLUS

Комфорт на возене на ново ниво.

По-спокойно шофиране, благодарение на комфортното окачване и напълно автоматизираната демпферна система. ADS PLUS регулира непрекъснато и плавно демпфериращата сила за всяко отделно колело според условията на пътя.


Интериор EXCLUSIVE

Нова интерпретация на концепцията за лукс.

Нови цветови комбинации и фини материали галят всички сетива. Подбраните елементи на линията на оформление EXCLUSIVE свидетелстват за най-високото ниво на стил и ексклузивност.


9G-TRONIC

Естествено превъзходство, постигнато без усилия.

Със своето бързо и практически незабележимо превключване на предавките, иновативната автоматична трансмисия 9G-TRONIC осигурява изключителен комфорт на возене, отлична динамика и икономия на гориво.


MAGIC VISION CONTROL

Безпрепятствена видимост при всякакви атмосферни условия.

По-добра видимост за повече безопасност. MAGIC VISION CONTROL пръска миещата течност непосредствено пред перата на чистачките, които я отстраняват, почиствайки стъклото преди течността да е попречила на видимостта на шофьора.


DYNAMIC SELECT

Превъзходство, което се постига без усилия – само с натискане на бутон.

От комфортен до офроуд режим: С помощта на DYNAMIC SELECT можете да изберете пет различни предварително дефинирани програми, в зависимост от атмосферните условия и особеностите на пътя и терена.


Повече... Ценова листа Test Drive