0700 20 780 |
s

S-Class

Екстериорен дизайн

Елегантно оформление и уверено присъствие.

Харизматичният екстериорен дизайн впечатлява с интензивното излъчване на висок статус и престиж – особено предницата на автомобила, чиято отличителна визия е подсилена с новите MULTIBEAM LED фарове (опция).


Система за контрол на комфорта ENERGIZING

Вдъхва нова енергия на вашите сетива.

Предлаганата като опция система за контрол на комфорта ENERGIZING[1] комбинира по интелигентен начин аромати, цветове, звуци и масажни функции. Леки импулси с ободряващ или релаксиращ ефект създават още по-добри условия за шофьора.


Mercedes-Benz Intelligent Drive

Далновидни асистенти. 

Съвременни асистиращи системи улесняват шофьора и променят настройките на автомобила според избрания маршрут, използвайки по интелигентен начин данни от пътната карта. По-комфортно от всякога досега.


Комуникационен център

Уникално свързване в мрежа.

Кокпитът с широкоекранен дисплей с висока разделителна способност и системата за безжично зареждане на смартфони помага на пътниците, които се нуждаят от информация в реално време, за да вземат важни решения по време на път.


Атмосфера от S-класа

Потопете се в нея.

Предлаганото като опция амбиентно осветление с 64 цвята се интегрира в новите декоративни елементи от дърво с видими пори и променя интериора с атрактивни комбинации от цветове, присъщи на произведение на изкуството.


Повече... Ценова листа Test Drive