0700 20 780 |
slc

SLC

DYNAMIC SELECT

Програмиран за максимално удоволствие от шофирането.

Независимо от предпочитания стил на шофиране – икономичен, комфортен или подчертано спортен: петте различни режима на трансмисията, които можете да изберете с DYNAMIC SELECT, са подходящи за всяко състояние на пътя и настроение по време на шофиране.


MAGIC SKY CONTROL

Под звездното небе.

Над вас е само небето: с MAGIC SKY CONTROL (опция) прозрачността на панорамния плъзгащ се люк може да се регулира електрически. Това ви позволява да се наслаждавате на гледка към небето дори и когато покривът не е свален.


Mercedes-AMG SLC 43

Налице са всички характеристики на спортния автомобил.

Истински AMG – както визуално, така и акустично. Впечатляващ: мощна AMG визия на екстериора. Незабравим: характерната за AMG мощност, която позволява на автомобила да ускори от 0 до 100 км/ч само да 4.7 секунди.


Шофиране със свален покрив

Comfortissimo.

След потегляне, вдигането или свалянето на варио-покрива на SLC може да се извърши до достигане на скорост 40 км/ч. AIRSCARF ви помага за затоплите въздуха около врата, ако е необходимо.


Линия на оформление и оборудване AMG и пакет “AMG Нощ”

Мощен и експресивен.

Вълнуващо индивидуален: Линията на оформление и оборудване AMG подсилва спортното излъчване на SLC със своята мощна AMG визия на екстериора. Пакетът “AMG Нощ” акцентира върху тази експресивност с детайли в черно със силен гланцов ефект.


Повече... Ценова листа Test Drive