0700 20 780 |
v

V-Class

Интригуващо присъствие

Ексклузивен дизайн: V-класа демонстрира по перфектен начин новите дизайнерски изразни средства на Mercedes-Benz. Но привлекателността на този модел се дължи не само на експресивния външен дизайн – интериорът на V-класа също впечатлява със своите висококачествени материали.


Удоволствие от ефективното шофиране

Динамично управление и ефективност от най-високо ниво: Трите 4-цилиндрови дизелови двигатели се отличават с висок въртящ момент, изключителни работни характеристики, нисък разход на гориво и комфортно возене като при лек автомобил.


Разход на гориво, комбиниран режим: 6.1-5.7 л/100 км; емисии на CO2, комбиниран режим: 159-149 г/км; Клас на ефективност: A.


Просторно за всички пътници

Изключителна гъвкавост при ежедневно използване: в 6-, 7- или 8-местните варианти на V-класа. Това се постига чрез гъвкаво конфигуриране на седалките и практично оборудване и функции, напр. предлаганата като опция задна врата EASY-PACK с електрическо задвижване.


Изключително ниво на безопасност

Иновативни системи за асистенция и безопасност: Интелигентно координираните системи за асистенция и безопасност на V-класа улесняват максимално шофьора във всякакви ситуации на пътя – благодарение на тези системи ние пътуваме безпроблемно и без напрежение.


Повече... Test Drive