0700 20 780 |
antos_b

Antos

Товарен автомобил от нова класа – за нова ера в транспорта.


Новият Antos. Отбелязва нов етап и задава нов стандарт за бъдещето. Товарен автомобил от съвършено нова класа, разработен специално за дистрибуторски транспорт над 18 тона – за да отговори 100% на вашите изисквания във всяка сфера на приложение. Той ви дава възможност да изпълнявате по-ефективно и експедитивно вашите ежедневни задачи, независимо от вашия бизнес – транспорт на хранителни стоки, зареждане на магазини, превоз на течни и насипни товари и др.


Това е възможно, благодарение на: практични и удобни кабини, бързо реагираща, динамична конфигурация на силовия тракт с Euro VI двигатели със снижени разход и емисии; както и особено безопасно и стабилно поведение на пътя.


Освен това: ниски разходи за ремонт и техническо обслужване, пригодност за монтиране на надстройки и широката гама от варианти – включително модели, отговарящи на специални изисквания по отношение на тежестта и обема на товара.


За всякакъв вид работа в дистрибуторския транспорт над 18 тона.

Накратко: Товарен автомобил, който с ново име и нов облик ни води към бъдещето. А най-вече – товарен автомобил, който ви предлага решения, специално ориентирани към конкретните задачи при дистрибуторския транспорт над 18 тона.

Новият Antos. Запознайте се отблизо с този товарен автомобил от нова класа, създаден за изпълнение на тежки задачи в дистрибуторския транспорт.


Read more...