0700 20 780 |
arocs

Arocs

Новият помощник в строителството.


Новият Arocs, в който са съчетани по уникален начин мощност, здравина и ефективност, продължава славната над 110-годишна традиция на товарните автомобили на Mercedes-Benz, предназначени за сектора на строителството. Нещо повече: той пренася тази традиция в бъдещето с помощта на иновативни и ориентирани към новите изисквания технологии. И доказва във всяка сфера на приложение откъде произхожда и за какви цели е разработен.


Предлаганите конфигурации на силовия тракт, отличаващ се с висок въртящ момент и голяма товароносимост, позволяват на този автомобил да се справя успешно с всякакви трудности на пътя – благодарение на способността на Arocs да осигури по надежден начин необходимата мощност при изключително тежки условия на работа. Това се постига с помощта на здравото и стабилно шаси, система на окачване и конструкция на рамата, осигуряващи характерната за този автомобил висока товароносимост.


Високата ефективност на Arocs също осигурява стабилна база за вашия успешен бизнес. Изключително добрата рентабилност на този автомобил се дължи на икономичните стандартни двигатели Euro VI, както и на удължения експлоатационен живот на много от компонентите, по-ниските разходи за ремонт и техническо обслужване, лесното монтиране на надстройки и широката гама от варианти – практически за всички сфери на приложение в сектора на строителството. Накратко: Arocs отговаря на всички ежедневни изисквания към един товарен автомобил - както на строителната площадка, така и на пътя. Седнете зад волана и се убедете колко много работа ще свърши този нов помощник в строителството.


Read more...